Mojito Smoothie Recept – Lime och Mint

Mojito Smoothie Recept - Lime och Mint och energigivandeMojito Smoothie Recept – Lime och Mint
Detta uppfriskande Mojito smoothie recept är full av färsk lime och mynta. Alla de stora smaken av en mojito cocktail utan allt detta irriterande socker och alkohol. Perfekt start till en glad och frisk nytt år!

Ughhh, det är ju av semester godis och behandlar tiden för socker detox! Okej, nu ska vi inte bli galen. Jag är inte helt utanför min socker hög. Men jag tänker på att dricka mer smoothies och äta mindre M&Fröken. Små steg.

Jag ansluta några andra fantastiska bloggare för ett lyckligt & Friska serien. Jag vet inte riktigt anser mig den &# 8216; diet typ ”. Jag är mer &# 8216; sluta fyllning mitt ansikte så mycket ”typ. Jag tror att jag kommer att lyckas om jag fortsätta att göra flavorful smoothies som den här!


Detta Mojito smoothie recept är otroligt uppfriskande! Kalken och mynta Kombinationen smakar ren och energigivande.

Tillbaka i mitt drickande dagar Mojitos var en av mina favorit cocktails. Och nu detta är en av mina favorit smoothie smaker.

Färsk mynta är stjärnan. Denna smoothie ger dig fin andas också. Bonus!

Krämig kokos och syrlig lime ta lite tropisk smak till denna poolen dryck.

Gå med My Wonky Wonderful World och aldrig missar ett recept! Prenumerera:

wonkywonderful.com

Related posts

Leave a Comment

två × fem =