Den officiella webbplatsen av Tanya Danielle – XXX Super

Redo att skapa nya uppdateringar innan jag börjar sista omgången av skytte för 2016. I går besökte jag Starbucks att skriva promo för kommande video preliminärt titeln Birthday Surprise (pics ovan.) Pen flög över sidan som bilder från hjärnan flöt på papper. Resulterande passage verkligen förbryllade mig:

Ljusa fuchsia båge unwraps läcker dröm,
Intoxicatingly sött deka
Toppad med tjocka lager av vaniljkräm ..

Virvlande bilder, krämig pralin omfamning sovande affärsman. Transporteras till rosa satin hav han navigerar bland glänsande krusningar, silken kvinnliga ben, fränare stora vita hajar. hajar. Ryckte vaken som gigantiska käklinjen omfattar huvudet affärsman lurches medvetandet i välbekanta omgivningar. Vanilla sovrum ark ser lugnare och vanliga, ingenting som vilda äventyr han hade upplevt. Har dröm förebåda kommande spänning? Han hoppas så. Senare på natten flickvän uppmanar telefon. "Jag har en födelsedag överraskning för dig." hon spinner. "Kan inte vänta tills du packa den nuvarande .."


Publiken var fallande på Starbucks så jag dräneras kaffe, placerade folio i handväskan, beslutat att ompröva ord senare. I morse gjorde jag det. Dessert bilder verkade på något sätt förför (åtminstone för mig) men hur hade hajar simmat in i scenen. Då kom jag ihåg en anmärkningsvärd albumomslag från 1980-talet:

Nedsänkt i mitt undermedvetna att bilden har uppenbarligen varit skriker för övergång sedan 1989. Roligt, hade jag ihåg högställd damer poserar på fuchsia satin men rött ser lika fantastisk. Tror jag kommer alltid åter berusande tungmetall år forna. Minns att se länge sedan MySpace.com post från Kristal Summers där hon sagt samma sak.

Självklart måste jag ändra text för födelsedag överraskning så idag kommer jag att göra det tillsammans med förpackning för skott, kvar uppdateringar:

eugenia
Kodad biografisk information hoppar av sidan:

1978
Experiment utbyten torterade leka,
Ovetande själ född till förtvivlan,
Gulfed av rädsla sedan katastrofala gryningen.

1999
Uppstått ur provrör årtionden ere,
Neurotiska kvinnliga soldater på,
Analfabeter, spänd, omedvetna.

2012
Driv ut från onda Babylon,
Ensam med varken guide eller arvinge,
Förlorade dame lär sakral lexikon ..

– FÖRSTÖR VID BEHANDLINGEN –

Statsminister smälter meddelande, kastar telegram i brand, resonerar bästa tillvägagångssättet. Papper brinner till aska innan han yttrar kort summering av omständighet:

Monterade dignitärer skiftar i säten, obehagligt medveten om att en halv-människa har makt att både avslöja, förstöra deras hittills osedda inflytande ..

Att tvinga fienden till passivitet osedda kabal utsätter henne att elchock stimulering. (Anpassad video sponsras av Johan, vanlig kommentar bidragsgivare på dessa sidor)

Naturligtvis visar captive tremendous resistens mot ondsinte planen &# 128521; Kommer att publicera fler bilder som jag håller redigering. Hoppas alla har en bra vecka!

Goldie Blair får sin vackra kropp gnidas med en praktisk massageterapeut. Den osynliga massör häller olja över Goldie sexiga nakna kropp och får köra fingrarna över sin nakna, mjuk hud, med mycket noggrann uppmärksamhet ägnas åt hennes stora bröst och perky bröstvårtor. Hans trevande ger henne med vågor av njutning. Detta är ett bra jobb för en bröst man så länge han kan få endast flickor byggda som fröken Blair på sitt bord. Goldie blir alltför arbetat upp från mannen händer att bara spola bort och lämna. Komma gnidas ut har hjälpt Goldie rygg och nacke, men nu har hon fått lite nya stressen hon har att minska efter terapeuten lämnar henne fet och spreadeagle på hans bord. Goldie måste cum och släpp som uppdämd energi. En annan nöjd kund på GÖRA Massage för inbyggda damer där tjänsten är hands-on. Klicka här för video.

Fångad i sovvagn hålla Tanya upplever vision av mystisk, dömd nomad:

Drifter fokuserar hårda, kristallina ögon
På samhällets inkräkta virus,
Snara härstammar från preternatural himmel,
Opal sclerae svälja ljusblå iris.
Våldsamt kvävdes genom självmord rep,
På evighetens port, blind utan hopp,
Nomad viskar: "Gå med mig, vill du detta .."

Med blå ögon rullade tillbaka i socklar, rep fäst runt halsen drifter lockar Tanya i glömska. Känsla konstigt berusade Tanya dukar nästan tät chokehold innan den går fri, gungade motståndare på duk, fortsätter match. Långt senare Tanya berättar tränare: "Jag såg någon typ av vit-eyed demon när Mia hade mig att sleeper hold. Demonen nådde ut som om han försökte locka mig i underjorden." Coach stelnar. "Självklart var jag hallucinerar. " Tanya säger långsamt. ". men den här mannen verkade så. verklig. Har någon annan någonsin nämnt en liknande upplevelse?" Coach formulerar tyst svar på störande fråga. Slutligen säger han: "Demonen, om du vill ringa honom att är Donovan. Hans namn betyder stark fighter ”. Jag vill inte att utforska mytologi med dig men legenden hävdar att Donovan visas endast i medvetandet hos de utsatta. Om han återvänder du måste motstå sina framsteg med varje uns av din styrka. Uppenbarligen du föll kort medvetslös under matchen – i kväll kommer vi att granska band att räkna ut hur man förhindra att det aldrig händer igen .."

P.S. Bara hittat några femdom video av Mia plågar min gamla kompis David Christopher (AKA Pussyman.)

Jag hälsar er som solen går ner över Stilla havet. Stort tack till alla er som kom ihåg min födelsedag. Din e-post och meddelanden värmde mitt hjärta. Igår gjorde jag något annat för min födelsedag: gick till ett bostadslån ändring verkstad i Riverside County, en 2-timmars bilresa på ytan gator från där jag bor. Vrida genom canyon vägar, passerar tusentals huvud av boskap jag motordrivna mot Wind Andens kyrka, en plats som värd för evenemanget. Vid ankomsten en kvinna bad om namnet på min långivare, såg tillfälligt ställd när jag sade det, och sedan berättade för mig att underteckna ett ark kännetecknas av endast fem andra personer. En annan kvinna gav mig ett nummer, riktat mig till en upptagen område där jag kunde vänta tills långivaren ringde mig.

I nästa rum Bank of America representanter bar matchande röda kläder, en annan långivare bar svart, bricka efter bricka med kaffe cirkuleras, dokument utväxlades, och folk stannade i ständig rörelse även när du sitter. När mitt nummer fick kallas någon leda mig förbi ett lag i grå jackor, genom ett annat lag i mörkgrönt, i mitt i tjugo mer animerade samtal, och slutligen till en plats direkt framför kyrkan predikstolen där en individ satt alldeles själv med inget kaffe, ingen pappersarbete, och ett stort leende. Jag skakade hans hand.

Efter att hitta relevant lån informationen på sin dator han frågade hur han kunde hjälpa mig. "Jag hoppas att konsolidera de första och andra fullmakter på min lägenhet." Jag berättade för honom. "Kan inte göra det." han sa. "Vi är inte en långivare." Jag log, han log, tystnad. "Vad är du?" Jag frågade efter en stund, oförmögen att komma upp med en bättre fråga. "Vi är en service." Han förklarade, att komplettera sitt svar med en förteckning över de tjänster som hans arbetsgivare lämnade. "Innehavaren av den andra trust deed regisserad mig att prata med er." Jag berättade för honom. "Enligt dem bara ditt företag kan göra det möjligt för mig att konsolidera lånen. Menar du att jag har ingen chans att kombinera dem?" Han nickade bekräftande.

Konversation förbättras därifrån. I grund och botten, han berättade vad jag behöver göra utan att egentligen komma ut och säga det. Jag fick värdefull insikt och känner glad att jag tillbringade min födelsedag på detta uppdrag. Som nämnts i tidigare inlägg jag har upplevt några finansiella frågor och försöker närma dem proaktivt, även om jag brukar krypa när jag hör det ordet.

Vid evenemanget människor i väntrummet hade burit på lugna samtal, ofta önskar varandra lycka när antalet innehavare fick kallas på bottenvåningen. Jag sällan befinner mig bland likasinnade – om något, har jag känslan helt utan kontakt med de flesta av samhället -. Men igår jag passar in Trots förmodade svårigheter (? Varför annars skulle du delta i en ändring av lån verkstad) ingen betedde sig bryskt , tog upp en röst, eller haft någon anledning att påtala sig själv. I södra Kalifornien, megalopolis som byggts upp kring larmande underhållningsindustrin, kvalificerar detta så ovanligt.

Pengar frågor har ödmjukade mig, gjorde mig mer känsliga för mina medmänniskor, och mycket mer uppskattande av välsignelserna i mitt liv. Jag brukade fixera på att förvärva mer, mer, mer material "vinster" men nu försöker jag att hålla en glad, harmoniskt hem och hjälpa andra när jag kan. Prioriteringar har förändrats, vänt 180 grader. Jag tänkte på allt detta som jag satt i kyrkan igår, funderar lån ändringar och ännu en passerande födelsedag. Mycket glad att jag gick.

Tack igen för alla gratulationer. Hade inte tänkt att skriva denna långa men igår verkade ganska djup, främst eftersom jag inser hur mycket jag har förändrats. Ändå tillbaka till viktiga saker:

  • Pics ovan kommer från Underground våld galleri (starring Fightbabe Robin vs. själv) bara upp till FantasyImageStore.com
  • Onyx Castle spelar nu i Diamond Club medlemsområdet med en ny val kommer i morgon
  • Lip läker sakta men säkert. Bör kunna börja skjuta tullen inom en vecka, hoppas jag. Stort tack till min egen video samlare som väntar så tålmodigt!

Hoppas alla hade en bra helg!

P.S. Ser jag lite förvirrad i bilden nedan? Du skulle också, om du gick tio omgångar med Fightbabe Robin.

Ser ut som milf extraordinaire Mrs. Hamilton gripa gasreglaget av en motorbåt som hon befogenheter genom orörda ocean vatten. Egentligen har hon tagit en mycket annorlunda typ av utflykt:

Tanya Hamilton granskar varje aspekt av Highway 6 landskap medan rastlös själ berättar tredje person reseskildring:

"Haunted motorväg, ensam truck stop,
Asfalt flankerad av jordbruk,
U-formad burgerfog med bil hop.

Nattetid förare röker röd svavel,
Spår väg krets gam,
Träder Twilight Zone gått viral,
Munkar i oändliga SPIRAL&# 8230;&# 8230 ;.

Bil snurrar vilt utom kontroll, ärrbildning trottoar med svarta cirklar före landning i diket bredvid Ring butiken. Skakad, Mrs. Hamilton justerar CHINJONG, klättrar från fordonet. Shop ägare erbjuder sympatisk hälsning, rykande kopp joe. "Måste ha nickade utanför där .." han säger. "Händer hela tiden på detta övergiven motorväg."

Glider in plast gul monter tacksam resenären klockor röd neonskylt bokstäver belysa sig en efter en för att redogöra "KRANAR DONUT". Först "T" i följd flimrar oregelbundet, som om ledningar eller glödlampor kan fungera mycket längre i befintligt skick. Reflektera över de senaste aktiviteter Mrs Hamilton känns liknande discombobulated. Hur hade hon dukade under för sexuella närmanden av 18-årig vän till familjen. Trots improviserad väg resa hemmafru inte kan undgå minnen. "Ingen kommer någonsin att veta om affären." hon försöker att lugna själv. "Och det räknas inte som ljuga om ingen någonsin frågar mig om det." Nervöst hon vrider vigselring på fingret, stirrar ut fönster i månlös natt.

Som brickor i kosmiska omgång Jumble flimrande neonbokstäver plötsligt byta positioner för att bilda ett nytt meddelande: "Gör mot andra". Brända av röd neon raseri Christian hemmafru nästan förlorar medvetandet för tredje gången på mindre än en vecka ..

Kommer Mrs Hamilton någonsin ihop vad som återstår av hennes rörig samvete? Antagligen inte. Kolla in den tid hon hade i rött neon Fury.

Hur gör det beräknande hemmafru sova på natten?

Nästan bort mitt förra inlägg eftersom jag kände generad att jag orera om en cysta på min läpp. Då bestämde jag att lämna orden intakt eftersom de speglar ett dilemma genom att så många amerikaner inför just nu: att försöka att hålla sig frisk och samtidigt undvika läkaren. Som tidigare nämnts har jag haft tre operationer på mindre än tre år. Även om jag har försäkring inte täckte alla mina medicinska räkningar, inte ens nära. Jag förutbetalt för bröstkirurgi men ändå fick fler räkningar efteråt. Även om mitt försäkringsbolag godkänd fotkirurgi de senare avböjde att täcka alla de kostnader som är förknippade med förfarandet. Har du någonsin försökt att kämpa ett försäkringsbolag? Inte ens förtret. Jag hade ögonoperationer på ett län anläggning efter en privat läkare inlett mig ut från sitt kontor. Han ville inte ta itu med en patient som hade en $ 5500 avdragsgill på sin försäkring och jag vet inte riktigt klandra honom. Ironiskt nog, jag fortfarande betala av hans räkning för det inledande samrådet. Om han kommer ihåg mig alls han måste känna sig mycket lättad över att han inte operera mig.

Före ögonkirurgi vid länssjukhuset en anställd kallas för att bekräfta min utnämning med narkosläkare. Under telefonsamtalet den anställde angrep mig för att använda länstjänster utan att ha etablerat en betalningsplan. Kan inte minnas exakt hur han formulerade sin anklagelse men orden stack. "Men jag som min försäkring information när jag kontrollerat av akuten." Jag berättade för honom. Han mumlade något i gengäld och vi avslutade samtalet.

Denna särskilda samtal lämnade mig med en känsla som fortfarande lever idag: ibland jag känner mig som ett misslyckande. I tjugoårsåldern bortkastade jag en massa pengar, men i min trettiotalet jag började bli allvarlig. Två bilder visar ovanför mig på vuxna industrin konventioner som inträffade års mellanrum i olika städer. Ja, jag ville se bra ut, men jag var inte ute spendera stora pengar på kläder. I själva verket var jag återvinning garderob och förbereda för framtiden – eller så jag trodde ..

I morse vaknade vid 04:00 för att flytta min bil från en gaturenhållning zon. Jag gillar att gå upp tidigt och, ärligt talat, inte vill betala 80 $ i månaden för att parkera i en av de närliggande företagens partier. Min trogna springare, nu 13 år gammal, lyste i månskenet. För tusende gången jag tittade på min bil och tänkte: "Betalar du bort var en av de smartaste saker jag någonsin DD."

För att sammanfatta allt detta upp: Jag gör det bästa jag kan. Som så många andra människor jag arbetar hårt men tycker att sjukvårdskostnaderna ofta överstiger mina resurser. Ett sätt eller annat sätt kommer jag att ta itu med cysta på min läpp. Dr. Google säger att slemhinnor cystor försvinner vanligtvis inom en vecka eller två. Jag kommer att ge det en vecka och besöka en riktig MD om jag inte ser någon helande framsteg. Stort tack till min egen video samlare som har visat sådan tålamod. Jag ser verkligen fram emot att skjuta dina videor och uppskattar era vänliga sprit mer än jag kan säga.

P.S. Jag fick meddelande om att min hälsa försäkring $ 5500 avdragsgill kommer att öka 33% i pris nästa år om jag vill behålla det. De skickade mig en tjock häfte med förändringar i förmåner Jag får sedan politik kommer att nedgraderas till en "epo" från en "ppo". Bra sorg, ibland nästan måste skratta. Framåt och uppåt – Jag är ung, frisk och stark och jag ska fortsätta.

Jag tillät mig att få lite frustrerad i dag över något riktigt dumt. Saker och ting har inte känt "vanligt" (Vad det nu kan vara) ett bra tag. Nyligen jag blev sjuk i flera långa veckor med feber, värk, och golf boll stora lymfkörtlarna i höger ljumske. Efter tre operationer i mindre än tre år jag vill verkligen att undvika fler medicinska räkningar så jag har hört Dr. Google snarare än att besöka en MD. Alla mina symptom, bland annat lång längd av sjukdom, passar in på beskrivningen av toxoplasmos. Människor kan kontraktet denna sjukdom från infekterade katter och i själva verket hade jag främja kattungar med parasiter i hela sin kastrering / vaccinering / avmaskning process.

Under den senaste veckan min lymfkörtlar har äntligen börjat krympa tillbaka till normal storlek och jag känner mig bra. Strax före Thanksgiving jag bet utanför mitt underläpp. Jag förbannade kort min dumhet och glömde det. Sedan dagar senare dök en framträdande blister. Bestört, och missnöjda utsikter att försena kommande skott, sa jag mig själv: "Det kommer att försvinna snart." Förhoppningsvis kommer det verkligen kommer att försvinna, men i dag, när observation det i spegeln igen, vände jag aggro, kastar en barnslig hissy passform i avskildhet i mitt hem där inga andra människor (tack och lov) kunde se mina pinsamma, självöverseende dramatik.

Vet inte varför jag släppa något av detta, men situationen har slagit en nerv eftersom jag redan jonglerar så många medicinska räkningar. Dr. Google säger att jag orsakade troligen en slemhinnor cysta när jag bet mig i läppen. Det bör lösa naturligt men i vissa fall en läkare behöver ta bort en slem cysta. Ärligt talat, försökte jag att det hoppar med en steriliserad nål men det fungerade inte eftersom det inte är en blister. Nu undrar jag om jag fick mig värre problem. Ändå, jag kommer att sluta agera som en baby. Kanske jag kommer att ta upp rökning så bred i den övre bilden – hon ser trevlig och avslappnad.

Ledsen för min rant. Det kändes terapeutiska. Jag skulle tillbringa min timmar hjälpa andra och räknar välsignelser snarare än gnälla om minutiae. Om du läser detta inlägg kan du senare upptäcker att ord mystiskt har försvunnit &# 128578;

Framåt och uppåt. bortsett från missriktade upptåg med en steriliserad nål Jag har åstadkommit några saker:

Kommer tillbaka för att svara skriva kommentarer i en timme eller två. Hoppas alla har en trevlig måndag!

Hoppas landsmän haft en trevlig Thanksgiving. Jag hade en underbar middag hemma hos en god väns familj. Sedan återvänder till mitt hörn av LA Jag har träffat några doughnutbutiker för morgonkaffe och mestadels arbetat med uppdateringar:

Om att föda i mitt kylskåp för middag men ingenting kommer att jämföra med fantastisk mat jag hade på Thanksgiving. Soooooo bra. Normalt jag övervintra för semester så torsdag var ett speciellt tillfälle med en grupp av riktigt nådig, vänliga, intressanta människor. Jag kände mig mycket hedrad och tacksam att dela sina företag och har för avsikt att agera som mindre av en Grinch här jultid säsong &# 128521;

Åh, var de dagarna. Vad jag inte skulle ge en varm dusch med Jezebelle Bond just nu, betoning på HOT. Panna misslyckades i min 1920-talet bostad. Ja, har detta nära hundraåriga byggnaden fortfarande ett pannrum och en vattentank på taket. Ovanför bilder med Jezebelle kommer från Liquid Sex. en vätskefylld odyssé där jag har två scener (3 & 4.) Jag har goda minnen av vackra kvinnor, och hett, hett, rinnande varmt vatten ..

Rolig grej. bara två dagar sedan skrev jag:

"Tror att jag har återhämtat sig från senaste sjukdom så länge jag inte utsätta min kropp till något galet i de närmaste dagarna."

Haha. panna gick ut samma kväll. Jag har duscha i kallt vatten sedan dess. Antar att jag kommer att titta på scenen med Jezebelle att hålla mig varm &# 128521;

  • Uppdatering 20:30 – hem igen. Panna fortfarande inte fast. Precis lagt Tanya Wet till mina Diamond Club medlemmar ”område för att hjälpa mig fantisera om mitt nästa varm dusch &# 128521;

Jag slutade upp senaste omgången av skytte och snabbt gick till sängs. Tror att jag har återhämtat sig från senaste sjukdom så länge jag inte utsätta min kropp till något galet i de närmaste dagarna. Hösten har gripit stadsdel och blad / temperaturer äntligen börjar sjunka. För att hedra den förändrade säsongen har jag beslutat att rensa ut min garderob. Från och med hippie chick ensemble bilden ovan (med i just släppt Summer of Love) Jag kommer att erbjuda minnes / dräkter / underkläder via e-post. På en grab bag grund Jag kommer att skicka kläder, foto av mig själv bära det, plus ett personligt brev till berörda parter som skickar $ 75 till:

2554 Lincoln Blvd. # 130

Ja, du läste rätt. Jag återuppliva postorder i denna tid av digital tillfredsställelse. Ärligt talat, jag har alltid haft skriva brev. Vänligen kontroller eller postanvisningar som skall betalas till Gröna ängar Productions .

Känn dig fri att begära en viss typ av klädsel (underkläder, klänning, bikini, etc.) och jag kommer att försöka rymma dig men kan inte garantera exakt vad jag kommer att skicka. Denna idé slog mig som jag lantmäteri en garderob i min 500 kvadratfot studio och tänker: "Jag måste flytta detta berg av kläder innan jag bor under den." Just nu är jag bara spelar det genom örat men jag ska börja med att sexiga kläder för $ 75 och par höga klackar och / eller stövlar för $ 150 och se hur det går. Återigen, göra kontroller eller postanvisningar ut till Gröna ängar Productions. Jag ser fram emot att skicka dig ett paket!

P.S. Jag kommer att svara på nya kommentarer i morgon. Förbrukade idag publicera uppdateringar:

Bara dök upp från sängen och fann bilder från ringmaster STJ i min inkorg. Fiery spanjoren Amarna Miller och jag sköt över matchen den 10 november, jag gjorde en annan skjuta igår, och sedan var tvungen att skjuta upp dagens bokning på grund av återkommande feber. Antar att jag borde ha tagit mer tid att återhämta sig från sjukdom jag nämnde i förra inlägget.

Lovely Amarna. som jag träffade för första gången minuter innan vår match, slog mig som både ovanligt intelligent och kapabel. Även om relativt nytt för brottning hon framgångsrikt drog många drag som många veteraner skulle förmodligen inte ens försöka. Hennes trevliga sätt, färgade med bara minsta misstro, bad mycket raffinerad kulturella känslor. Jag fann henne intressant och vill veta mer om henne. Har en känsla Amarna tillbringar mycket mer tid att läsa litteratur än att titta på tv, om du får min drivgarn. En viss intensitet tycks sippra under hennes röda hår och vackra ljus hy.

Hoppas alla har en bra helg. Jag vill skicka mycket kärlek och tacksamhet till nuvarande och tidigare medlemmar av vår amerikanska militären som vi bara hedrad med veteran dag semester på fredag. Mere ord verkar otillräckliga men känslan bakom dem kommer från hjärtat. Tack för din service.

P.S. Jag ska äta något och gå tillbaka till sängen. Svarar meddelanden i morgon &# 128578;

Jag har dragit mig ur sängen efter tids sjukdom. Gjort några livsstilsförändringar nyligen men vill se hur de fungerar innan jag diskutera dem. Tänk ändringar har chockat min kropp. Lymfkörtlar i vänster ljumske har exploderat till storlekar aldrig sett. I går kväll jag svettades med feber, gobbled ibuprofen för värk i kroppen. Har jag influensa eller jag reagera på de senaste händelserna? Ännu inte säker men jag hade några trippy drömmar. En av dem innehöll en svart svan häckar inom mitt kök (eller skafferi?) Armatur. Även inne dröm jag reagerade på svart svan genom att stirra fast och tänker: "Wow, det är verkligen en svart svan."

Under 2016 har jag börjat lyssna nästan uteslutande till alternativa media på YouTube för ekonomiska, politiska nyheter eftersom nuförtiden vanliga radio främst sänder propaganda. Alternativa medier gör ofta nämner potentiella svart svan händelser som kommer att negativt påverka ekonomin. Jag hade aldrig betraktade en svart svan til en dykt upp i min dröm i natt. För att hedra de omen (och ibland omen göra förebåda bra saker) Jag sätter Black Swan huvudrollen Goldie Blair och jag till försäljning för $ 11,99 (normalt $ 22,99.)

Medan wracked med feber, värk i kroppen under de senaste två nätter jag skrev också en text:

Legend of Madeleines Mark:

Månen balkar som förvisad otrogen,
Advancing själ från delar okända,
Divinely guidad men ensam,
Möten härjade citadell.

Förlorade fästning beströdd med granat,
Excruciated humant ben,
Vanvördigt toppled sten
Nu erbjuder upp förbjuden spell.

Grepp i förstörda site,
Nedsänkt under mörker, skiktad lera
Maskerad lösdrivare finner glömt tome.

Alchemical bok ger glädje,
Rika guld exploderar från bikakestruktur,
Kaboom! Avsatte drottning har kommit hem!

Efter förvisning från korrupta oligarki Madeleine hade vandrat i flera år, snubblat på resterna av störtade fästning. Sök med bråte leda till upptäckten av forntida tomen innehåller alkemiska hemligheter. Nu besitter förmågan att skapa gyllene kulor – magiska projektiler som kommer att genomborra fiender i passivitet – Madeleine förbereder sig för att lämna outplånliga spår i samhället som hade avvisat henne så länge sedan ..

Tidigare hade jag släppt över video enligt titeln "Genom Looking Glass" men jag hade konstiga tvång att göra om text och ändra titeln till Madeleines Mark. Jag har precis lagt Madeleine Mark till mitt Clips4Sale butik för första gången.

Hoppas alla har en trevlig helg. Jag försöker att vila upp eftersom jag har en hel del skott nästa vecka och vill vara 100% frisk.

Jag hälsar dig hemifrån på denna festliga natt. Trodde jag skulle hålla min svart katt företag på hennes officiella semester &# 128521; Tidigare har jag lagt Vampiress kväva huvudrollen Summer Cummings och mig åt min Diamond Club ledamots området och är för närvarande uppladdning Morrison Hotel starring Francesca Le och Stacy Burke till TanyaTV.com. För övrigt, jag vaknade i går morse, tittade på Morrison Hotel text från det senaste inlägget och beslutade att ändra det lite:

Kraftfulla gravyrer dekorera väggar,
Reproducera mytologi i marmor,
Höj medeltida häxa på Corbel,
Kalla spöklika sprit i mörka hallar.

Ebenholts ögon lovar livsförändrande avtalat möte,
Nattliga rovdjur börjar drill,
Kraschar orgasm! Transmissioner garble!
Bevis bleknar med gryningen tidigaste dimma ..

Jag bor i en skrämmande gammal byggnad med gravyrer på väggarna; etsningar bege sig in i mina drömmar ibland. Skriftligen över ord för Morrison Hotel var jag föreställande Stacy och Francesca som vackra succubi som misshandel affärsresenär i sömnen. Hans fru kunde knappast klandra honom för en sådan övernaturlig händelse &# 128521; Det tog mig några försök att sätta ihop ord (se förra inlägget) men när jag såg detta hade jag allt jag behövde. Ärligt talat, jag hade letat efter ett ord som löst rimmade med "marmor-" och det kändes som ett tecken på att denna enorma medeltida Succubus fästes till en "Corbel".

I andra nyheter kommer jag att göra Vampiress Sexfight huvudrollen Mercedes Ashley och jag själv speciellt prissatta video Deal av veckan denna vecka. Som ni ser jag bolla några aktiviteter i kväll så jag ska nog försöka fokusera lite bättre. En sista sak. när jag gick till Ring butiken i morse jag passerade några street art som ser bara lite som Francesca:

Ovanför bilden av Francesca med Stacy frodiga bröst kommer från Morrison Hotel som jag kommer att lägga på TanyaTV.com just nu. Glad Halloween!

När du skriver text för 7 oktober Stacy-Francesca franska piga video mystikern Morrison Hotel återuppstått i mitt huvud igen:

Som med de flesta drömmar bilder innehåller udda symboler, metallbit discombobulated aktivitet:

"Polerade svarta och vita rutor, flytande marmor,
Rippel under stilett fotsteg,
FÖRBLEKNA bakom stålförstärkta väggar,
Signal långsamt närmar mystiska underverk.

Ebenholts ögon lovar livsförändrande avtalat möte,
Nattliga rovdjur börjar drill,
Kraschar orgasm! Transmissioner garble!
Bevis bleknar med gryningen tidigaste dimma. "

Affärsresenären vaknar till samma betongväggar, svart-vita schackrutiga plattor som hade omringat honom vid sänggåendet men han känns väldigt, väldigt annorlunda, nästan som om succubi hade sugit själ rätt ut ur kroppen. Minnen av två fantastiska franska pigor flyter genom medvetande – samma korp-haired vixen, blond skönhet som hade engagerade honom i sexuella träffas? Avfärda begreppet resenären stiger ur sängen, avgår Morrison Hotel för mötet. Associerade anteckningar resenärens osedvanlig distraktion. Traveler avfärdar oro genom att säga: "Åh, jag är bra, bara inte sova mycket väl vid det gamla Morrison Hotel på Hope Street. Konstig gamla plats." Associate svarar med förvåning, larm, reflexiv känslor. "Morrison Hotel på Hope Street .." han ekon oförstående. "Inrättningen stängdes 1973 .."

Fortfarande mixtra med ord, bilder, men det är allmän uppfattning för Morrison Hotel video hittills. Beskrivning av invändiga (svartvitt schackrutiga golv, stålförstärkta väggar) uppstår faktiskt från byggandet av samma epok där jag bor. Önskar jag kunde ha skrivit Morrison Hotel men varje passage lekte järn lås och / eller stänger. Hoppas alla har en bra helg! Jag kommer att återvända för att svara på bloggkommentarer när jag känner mig mer sammanhängande (förmodligen i morgon) &# 128578;

inlägg navigering
daglig Bekräftelse
Tanya Danielle – XXX Super
Tanya Diamond Club
Tanya önskelista
Tycker du om min hemsida?
Clips4Sale.com
Tanya önskelista
Hyllning
Arkiv
Live online
Nya Inlägg
Senaste kommentarerna
Tanya Vänner
Affiliate Program
Copyright © 2016 gröna ängar Productions
2257
Kontakta
tanyadanielle.com

Related posts

Leave a Comment

13 + fem =